Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/sundtarbejdsmiljo.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Sæt fokus på et sundt arbejdsmiljø med flotte plakater - Sundt Arbejdsmiljø

Tre ting, der skal være i fokus, når du vil skabe et sundt
arbejdsmiljø

Sundt Arbejdsmiljø

Der er flere ting, der spiller ind, når man vil skabe et sundt arbejdsmiljø. Derfor er der flere ting, der skal være i fokus. Som følge af dette, er det desværre ikke alle, der husker at tage højde for det hele.

Herunder vil du blive præsenteret for tre af de ting, der især skal være i fokus. Sørger du for at have fokus på disse, er du godt på vej i forhold til at skabe et sundt arbejdsmiljø for dig og dine ansatte.

1. Støj og akustik

Det er meget vigtigt, at du har fokus på støj og akustik. Det er nemlig hverken rart eller sundt at arbejde på et kontor, hvor det støjer for meget. Det samme gør sig gældende, hvis man sidder i et lokale, hvor akustikken ikke er god.

Hvis du har et ønske om at gøre noget ved akustikken, er der flere måder at gøre det på. Den bedste løsning er dog, at du får sat såkaldte akustikpaneler op på væggene. Det er nemlig en særlig form for træpanel, der er udviklet specifikt til at kunne sikre, at akustikken bliver bedre.

2. Temperatur

Du har med garanti selv prøvet at sidde på et kontor, hvor det enten er for koldt eller varmt. Det er bestemt ikke rart, og det kan føre til, at produktiviteten bliver nedsat. Det ender nemlig med at stjæle fokus, at det er enten for koldt eller varmt.

Ikke nok med det, så kan det faktisk også være usundt, hvis der er for stor svingning i temperaturen. Hertil er det bestemt heller ikke godt for kroppen, hvis man enten har det meget koldt eller varmt. Derfor er temperatur også noget, der er vigtigt at have fokus på.

3. Ergonomi

Sidder man ned en hel dag, er det vigtigt, at man sidder godt. Det er dog ikke nok, at man sidder rart. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at man sidder ergonomisk korrekt. Derfor skal du sørge for at købe kontorstole, der er ergonomisk udformede.

Hertil er det også en rigtig god idé at sørge for, at alle dine ansatte får hæve-/sænkeborde. Det er nemlig ikke sundt at sidde ned en hel dag, hvorfor det vil være en fordel, hvis man kan hæve bordet. Det vil nemlig sikre, at man får mulighed for at stå op i løbet af sin arbejdsdag.