Skab et sundere arbejdsmiljø med bæredygtige printerpatroner som giver gode arbejdsvilkår

Sundt Arbejdsmiljø

 


Dette indhold er sponsoreret

Et sundt arbejdsmiljø er essentielt for enhver arbejdsplads. Dette sikrer bedre trivsel blandt dine medarbejdere, hvilket forbedrer resultaterne og væksten for din virksomhed. For at sikre et sundt arbejdsmiljø er der mange både små og store ting, som du kan sørge for. Én af disse mindre ting er at sikre, at alle arbejdsforhold altid fungerer, for med gode arbejdsvilkår kommer god trivsel. For eksempel kan du sikrer, at virksomheden printere altid virker uden problemer, så ingen medarbejdere står med printerproblemer og dårlige print i hænderne. Denne løsning kan endda kombineres med bæredygtighed, da du kan investere i bæredygtige printerpatroner, så din virksomhed går forrest i kampen for en grønnere planet.

Tonerpatroner som automatisk aftale

For at sikre, at din virksomheds printere altid virker til det fuldeste, kan du indgå en automatisk tonerbestillings aftale. I denne aftale bliver hp toner automatisk bestilt ved behov, så du altid er sikret, at ingen printere på arbejdspladsen løber tør. Ved at installere software på virksomheden computer bliver behovet for toner overvåget, så når behovet opstår, vil nye patroner automatisk blive bestilt. Dermed behøver du ikke gå og holde konstant øje med virksomheden printere, og dine medarbejdere ved, at de altid kan stole på printernes ydeevne på arbejdspladsen. 

HP toner er originale patroner lavet specifikt til HP printer modeller. Hvis din virksomhed har HP printere, så er din virksomhed garanteret print i topkvalitet, når du investerer i originale HP tonerpatroner. Disse indeholder nemlig den præcise mængde toner, som er kompatibel med alle HP printere, og dermed får du altid print af højeste kvalitet. Du kan se forskellen på de dybe farver og den sorte farve i høj kvalitet, som gør alle print læselige og flotte i farvekvaliteten. 

De originale tonerpatroner garanterer også din virksomheds printer driftssikkerhed. Kun originale HP patroner kan give din virksomhed denne garanti, og dermed står hverken dig eller dine medarbejdere pludselig med en printer, som ikke vil printe, eller et print resultat som ikke lever op til kvaliteten.

En miljøvenlig løsning

Din virksomhed tager et miljøvenligt skridt mod en grønnere planet, når du vælger at investere i HP tonerpatroner. Alle originale HP blæk- og tonerpatroner kan returneres nemt og billigt. Herefter vil disse, kombineret med genbrugsmaterialer fra indsamlede plastikflasker, blive anvendt til at fremstille nye HP patroner. Dette kan virke som en lille detalje, men dette initiativ har bevirket at 5000 traktor anhænger læs plastik ikke er gået til spilde i havet. Din virksomhed tager derfor et lille skridt mod en mere bæredygtig fremtid for planeten. 

Når du tager kontakt til Atea via hjemmesiden, kan du tage en uforpligtende samtale om din virksomheds muligheder for en automatisk aftale, som sikrer din virksomheds printere, samt sikrer miljøet.