Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/sundtarbejdsmiljo.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Sæt fokus på et sundt arbejdsmiljø med flotte plakater - Sundt Arbejdsmiljø

Derfor har du brug for stoleunderlag på kontoret

Sundt Arbejdsmiljø

Dette indhold er sponsoreret

 

Der er lavet mange undersøgelser, der viser, hvor vigtigt det er at have et godt arbejdsmiljø, hvis du vil have glade medarbejdere, der yder deres bedste hver dag. At skabe et godt arbejdsmiljø udgøres både af de større ting såsom at sørge for, at der er en god stemning og respekt mellem medarbejdere. Men det er også de helt små ting såsom at sørge for, at det er nogle gode kontorstole, og at der er stoleunderlag under kontorstolene. Det kan nemlig alt sammen have stor betydning for arbejdsmiljøet, og for hvor glade folk er for at gå på arbejde.

Sid behageligt på kontorstolen

Rigtig mange mennesker bruger i dag det meste af deres dag på at sidde ved et kontorbord og arbejde. Det betyder også, at det er vigtigt, at det er behageligt at sidde der. Stoleunderlag er vigtige for at sikre, at det er rart at sidde ved et hæve- sænkebord en hel dag. Et stoleunderlag kan sikre, at en kontorstol kører rundt på gulvet uden bump. Stoleunderlaget har en hel glat overflade, der gør, at en kontorstol kan køre på det. Døjer med at have ujævnt gulv, eller hvis du har gulvtæpper på kontoret, så er stoleunderlag ideelle til at sikre, at alle kan køre på gulvet uden problemer.

Stoleunderlag beskytter gulvet

En anden fordel ved stoleunderlag er, at de kan hjælpe med at beskytte gulvet. Kontorstole kan slide meget på gulvet, da folk sidder i dem i mange timer i løbet af en dag. Derfor kan det hurtigt komme til at se slidt og grimt ud, hvis du ikke beskytter gulvet ordentligt. Et stoleunderlag kan hjælpe med at beskytte gulvet, så det bliver ved med at være intakt. Derudover kan du skifte stoleunderlaget ud, når det bliver slidt, hvilket er en del billigere end at skifte gulvet. Stoleunderlag er både i stand til at beskytte trægulv og gulvtæpper.

Vælg det rigtige stoleunderlag

Stoleunderlag fås uden pigge til hårde gulve i linoleum, trægulve og med pigge til gulvtæpper. Der findes et stort sortiment af miljøvenlige stoleunderlag. Husk at købe et underlag til hjemmekontoret og gameren på teenageværelset. Det vigtigt, at du vælger et med den rette længde pigge, så det passer til tæppet. Du kan få kombinerede ståmåtter og stoleunderlag til når du står op ved dit bord.