Sæt fokus på et sundt arbejdsmiljø med flotte plakater

Sundt Arbejdsmiljø

 


 

Vi bliver konstant bombarderet med nyheder og kommunikation hvor end vi befinder os i verden. Om dette er på sociale medier, på mailen, i nyhederne eller på gaderne. Nogle gange kan mængden af nyheder og kommunikation være så mange og overvældende, at vi vender det blinde øje til hvad det egentlig er for et budskab, der bliver sendt ud. Derfor kan det nogle gange være en god idé at bryde med det normale kommunikative landskab og tænke i nye baner.  

 

 

Plakater er en klassisk og kreativ måde at udsende dit budskab på

Hvis du vil stille skarpt på et sundt arbejdsmiljø, så kan du vælge at lave nogle flotte plakater, som kan skabe blikfang og være informerende på samme tid. Når først du har designet en plakat, kan du få printet kopier af høj kvalitet, så plakaterne kan holde længe og stadig se flotte ud. Servicen er også i top: Print plakat i dag og modtag dine nye plakater efter få dage. 

Du kan lave din plakat i programmet Canva. Herinde finder du gode og nemme skabeloner til at opsætte flotte og informerende plakater. Programmet tillader dig at lave plakater i en lang række forskellige størrelser. Dermed er din plakat i det rette format, når du vil have den printet. Når du får printet en plakat betaler du for størrelsen som du vælger. Alle plakater kan printes i storformat print, så dit budskab om et sundt arbejdsmiljø kan skabe blikfang. 

Dine plakater vil se flotte og professionelle ud. De printes på 180 gram mat papir, som giver den bedste kvalitet for plakater. Fladen er flot og lader dit print stå stærkt, og papiret holder længe så dine plakater kan hænge og være god information til mange mennesker. Plakaterne printes med en 12 farve fotoprinter i den bedste kvalitet. Dermed er farverne klare og kontraster på plads. 

 

Gør dit budskab klart

Når du vil informere om et bestemt emne via en plakat, så er det vigtigt at få skabt et design, som gør dit budskab klart. Hvis du vil fokusere på sundt arbejdsmiljø så sørg for, at din plakat indeholder kort og klar information, gerne med nogle billeder eller display som understøtter dit budskab. Dermed får du skabt et klart blikfang, som også er informerende for dem som kigger på plakaten. Så få undersøgt dine muligheder for at få printet nogle flotte plakater, så du forhåbentlig kan få skabt et sundere arbejdsmiljø samtidig.