Derfor er Google en glimrende arbejdsplads

Sundt Arbejdsmiljø

 


 

Drømmer du om at arbejde hos Google? Du er sikkert ikke den eneste. Helt tilbage i 2014 toppede Google Glassdoors liste over de 50 bedste arbejdspladser. Google har også toppet Fortunes liste over de bedste arbejdspladser mindst fem gange. Måske har du set indlæg på de sociale medier om hvordan Google forkæler sine medarbejdere. Det kan også være at du ikke har hørt om det før nu. Uanset hvad kan du læse tre gode årsager til at Google er en sund arbejdsplads nedenfor.

 

Miljøvenlig tilgang

 

Google er en teknologisk virksomhed, og derfor har de et stort ansvar for at tage ekstra godt om miljøet. Det gør de så sandeligt også med elektriske biler, biologiske botaniske haver og andre øko-venlige tiltag.

 

Ikke alene gør det Google til en fin arbejdsplads, det fører også til at flere investerer i Alphabet, som Google hedder på aktiemarkedet. Derfor følger flere personer aktieanbefalinger om at købe aktier i Google, da de er en innovativ virksomhed. Overvejer du at gøre det samme, skal du altid sørge for at læse godt op på stoffet, før du køber aktier i Google eller et andet foretagende.

 

Hunde på arbejdspladsen

 

Den er god nok. Google har et firbenet venligt miljø. Det skal forstås således at medarbejderne hos Google i USA har lov til at tage deres kæledyr med på arbejdet. Der er medarbejdere hos Google, som har udtalt at det at de har lov til at deres bedste ven med på arbejdet, hjælper med at gøre at de er mere dynamiske på arbejdspladsen. Desuden bringer det også en ekstra glæde blandt medarbejderne.

 

Naturligvis har hundens ejer ansvar for at kæledyret opfører sig ordentligt, så de kan koncentrere sig om arbejdsopgaverne. Hos Google kan medarbejderne tage deres vovse med på arbejdet, så længe at den ikke forstyrrer. Det betyder at de blandt andet skal bruge pauserne på at gå ture.

 

Det er ikke kun Google, som har bemærket at deres medarbejdere måske kan være mere produktive med de firbenede venner på arbejdspladsen. Generelt er der et stigende antal mænd og kvinder, som overvejer at søge et andet job, hvis deres arbejdsplads ikke tager imod et kæledyr som en hund.

 

Frihed til at komme med nye ideer

 

Google går altid efter at hyre de mest kreative personer. Det betyder at der et højt niveau af kreative individer på arbejdspladsen. Du har sikkert hørt om hvor vigtigt det er at du omringes af de rigtige personer.

 

Det at være omringet af andre intelligente individer giver fantasien mulighed for at blive sluppet fri på arbejdspladsen med teamwork og forbedringer af arbejdsprocesser.

 

Et af Googles principper er netop forbundet med opfindelse. Google har ni principper og et af dem inspirerer medarbejderne til at bruge omkring 20 procent af deres tid på at notere innovative tanker, som de ikke kan få ud af hoveder.

 

Det har ført til ideer, som mange bruger i deres hverdag. Blandt andet har det ført til Google Newsflash, Google Heads-Up samt Google Charts Street View med gadevisning, som du sikkert har brugt før, eller måske kommer til at bruge.